Custom image

Svaki se posjet pretvara u dobro druženje i gurmanski doživljaj


Congo restaurant priča je koja spaja vrhunski uređen prostor, originalnu napoletansku pizzu i široku ponudu pića, u koncept fine dining restorana - mjesta gdje gosti uživaju u kvaliteti jela s gourmet sastojcima združenih s vrhunskim vinima, širokom ponudom gina i premium tonica posluženih od strane našeg uslužnog osoblja. To je mjesto gdje ćete iskusiti naš jedinstveni koncept koji će svaki posjet pretvoriti u dobro druženje i gurmanski doživljaj. 

Ponuda našeg menija rezultat je suradnje s eminentnim imenima hrvatske gastro scene, a odražava našu viziju i misiju koja podrazumijeva konstantno osiguravati kvalitetu proizvoda i usluge.
Gotovo u cijelosti, jela koja nudimo nastala su u vlastitoj proizvodnji, od pomno biranih originalnih talijanskih sastojaka, spojenih s mesom, morskim plodovima i svježim povrćem biranih hrvatskih dobavljača. Neizostavni dio vrhunskog jelovnika svakako su slastice. 

Da hrana predstavlja puno više od same potrebe, trudimo se pokazati kroz svako jelo koje možete pronaći u Congo meniju. 

Custom image

jelovnik

zavirite u našu ponudu
Custom image

galerija

Divider Background

blog & press

ORIGINALAN PIZZA I PASTA BAR KOJI NE SMIJETE ZAOBIĆI
Press

ORIGINALAN PIZZA I PASTA BAR KOJI NE SMIJETE ZAOBIĆI

Journal.hr - 10.08.2021.

Kako od mnogima omiljenih pizze i paste napraviti pravi gastro doživljaj otkrili smo u Zadru. Ova naizgled jednostavna jela ponuditi u konceptu fine dining restorana, bila je želja, ali i izazov vlasniku koji ne krije svoju strast prema gastronomiji i …

Pročitaj članak
Pregled svih članaka
logo

Antuna Gustava Matoša 8, 23000 Zadar

info@congo.hr

099 343 2172